A punt per començar el #SantJordiPirata

promo_01

Demà és la diada de Sant Jordi. I si el temps ens ho permet, els Pirates de Girona serem a Plaça Catalunya amb una parada curulla de llibres per alliberar. Durant tot el dia, tindreu la possibilitat d’endur-vos un llibre de franc, juntament amb un punt de llibre, així com d’endur-vos exemplars de la revista Escépticos. Si a més voleu col·laborar econòmicament amb el nostre partit, teniu la possibilitat d’adquirir samarretes, bosses, obridors-imants i imants de nevera a preus assequibles.

També teniu la possibilitat de descarregar-vos el ja famós lot de cultura lliure de Pirates. En aquesta ocasió, teniu disponibles 108 llibres electrònics i 73 cançons lliures per descarregar. Passeu-vos per http://pirata.cat/culturalliure/ i descarregueu-vos-ho tot.

Aquest Sant Jordi, tornem a fer un #SantJordiPirata.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *